Neang carita di lembur batur

Dina hiji mangsa, sim  kuring meuni kabita nyaba jeung ngumbara, teu apal naon nu diteang, ngan ngupahan hate nu ngagolak hayang ngajejekeun lengkah di luar tatar Sunda, harita, teu butuh masa nu lila, modal kahayang wungkul, jeung nu pastina mah widi ti sepuh, artos ngan saayana (saongkoseun meureun nya..) da mun ceuk bahasa kerenna mah “backpacker” bari “hunting” poto…

Ieu carita basa behula, jauh ti jaman kiwari nu geus sagala otomatis jeung digital, jadi sim kuring ngan mawa kamera Yashica FX nu legendaris…ceuk urang…da ngan boga hiji-hijina jeung mekel film Agfa (da murah, harita mah hijina 5 rebu-an).

Jadi ieu mah kukumpul tina arsip nu kasalametkeun film negatif-na…

Ieu mah carita baheula, dimana haus kanu jarambah teh meuni asa euweuh ubarna…nya ubarna kudu mangkat ti imah teuing kamana…ngan mawa ransel jeung isi kamera (bari popotoan ge kudu irit kanu filmna)…mapay basisir, kota jeung pasir…mapag carita jang kahareupna

Ngan saukur tapak, tilas neang carita di lembur batur…

    • ageng
    • April 19th, 2010

    nah … nah … yang kayak gini nich gue ga suka … mau komen apa ? basa sunda aja pas pasan hehehe.. apalagi yang halus kayak gini … waduh nyerah deh bos ..kommen gue foto lu oks bgt!!!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s